A+ R A-

A1 Russian Open 2013 - Часу залишилось зовсім мало!

а12013
Привіт дорогі друзі! Дійсно, часу на подачу заявки на участь в турнірі A1 Russian Open RUSARTARHIV залишилося зовсім мало! На початку березня реєстрація закінчиться і тільки від нас залежить, чи будуть представлені жіночі вагові категорії в такому, не побоюся цього слова, крутому турнірі, як A1 Russian Open. Оргкомітет з підготовки A1 Russian Open, поставив умову - якщо до 1 березня 2013 року на сайті РАА будуть зареєстровані і оплачені стартові внески 24 учасниць вагових категорій 65 кг і +65 кг - дані категорії будуть включені в програму турніру A1 Russian Open, тобто в кожній ваговій категорії має бути представлено не менш 12 учасниць! Тому, дорогі дівчата, давайте не будемо зволікати і почнемо реєструватися прямо зараз! Для цього необхідно подати заявку на офіційний сайт Російської Асоціації армспорту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., де необхідно вказати наступну інформацію:

Країна
П.І.Б.
Вагова категорія
Кращі досягнення в спорті

Я також попрошу вас надсилати дані заявки і на мою електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., щоб я могла контролювати ситуацію з реєстрацією учасників. Відзначу, що стартові внески в розмірі 1500 руб. за руку, необхідно сплатити заздалегідь, для підтвердження, що Ви обов'язково приїдете. Інформація про оплату стартових внесків незабаром з'явиться на сайті РАА www.armsport-rus.ru
Трохи розповім про цей турнір: A1 Russian Open - найпрестижніший і найдорожчий проект в світі армрестлінгу, з призовим фондом 113 000 $, створений на основі концепції всесвітньо відомих змагань в області єдиноборства K-1, M-1 та автомобільних гонок F1. A1 Russian Open поєднав у собі кращі традиції проведення глобальних спортивно-видовищних заходів. Цей турнір проводиться на дуже високому професійному рівні! На мій погляд, він увібрав в себе все найкраще! Турнір збирає армрестлерів з усього світу. На A1 Russian Open розігрується найбільший призовий фонд в жіночому і чоловічому армрестлінгу. Повний зал глядачів, світло, музика, все створено для того, щоб абстрагуватися від усього і думати тільки про боротьбу!
Турнір проходитиме в сучасному спортивному залі палацу спорту "Динамо" в Крилатському. Зал обладнаний найсучаснішою технікою, встановлена ​​найсучасніша апаратура, освітлення, звук. Передбачені приміщення для режисерських пультів, телебачення, коментаторські кабіни. Загалом, створені всі умови для проведення турніру світового рівня!
Тому, не допустімо, щоб A1 Russian Open пройшов без нашої жіночої, красивоі, емоційноі боротьби!
З повагою,
Ірина Макєєва,
член оргкомітету з підготовки міжнародного турніру "A1 Russian Open RUSARTARHIV"!

джерело: armsport-rus.ru