A+ R A-

Ігор Мазуренко виправданий!

mazurenko
"У Гданському обласному суді відбулося останнє слухання у моїй справі за обвинуваченням з 2012 року.

Я виправданий за рішенням суду", - говорить Ігор Мазуренко. 

6 листопада 2012 за три дні до Кубка світу Nemiroff до мене додому прийшли співробітники ФСБ. Мені були пред'явлені звинувачення за збройні напади . У цьому звинуватив мене один із злочинців, який нібито зробив це зі мною. Знадобилося півтора року, щоб суд виніс вердикт, який сьогодні говорить - невинний.
Я повинен визнати, що моя репутація дуже сильно постраждала. У якийсь момент, коли я був під арештом у Плоцьку, у багатьох моїх друзів були підозри, а деякі відвернулася від мене.
Відокремилася також частина людей, пов'язаних з армрестлінгом. Деякі хотіли звільнити мене з посади віце -президента Європейської Федерації армрестлінгу. Більшість голосів залишило мене на цій посаді до остаточного рішення суду. Це серйозні питання, асоціацією не може керувати людина з судимістю, необхідно представити довідку про несудимість.
Я знаю, що компенсую ці втрати, але це займає багато часу. Сьогодні я як і раніше в армрестлінгу, компанії і своїх ідеях, займаюся реалізацією таких проектів, як ТОП -16.
Суд підтвердив мою невинність, і я дуже радий, але ніхто не знає, наскільки моя сім'я постраждала. 15 років кар'єри в якості спортсмена та активіста висіло на волоску через якусь дурну ситуацію і наклеп, мені навіть важко про це говорити. Тепер я спробую відновити своє становище.
Напевно в цьому році в Пуцко пройде чемпіонат світу для спортсменів з обмеженими можливостями, а потім Кубок світу Nemiroff, а між ними проект ТОП -16. Я і далі буду сприяти розвитку армрестлінгу.

Ігор Мазуренко

джередло: armpower.net