A+ R A-

В Азербайджані джип протаранив автобус з українськими армрестлерами (ОНОВ.1)

IMG 20140520 001759 2

Оновлення 1:

Аварія сталася сьогодні вранці в селі Агбаш Сіязанского району, розташованого недалеко від кордону з Росією. Зіткнулися автомобіль Toyota Prado і мікроавтобус з українськими номерами.
Як повідомляє видання Day.Az , в результаті інциденту загинула чотирирічна донька водія Toyota Аміна Мамедова . Крім того, травми отримали семеро українців: Геннадій Данюк (1968 року народження), Сергій Степанюк (1954 р. н.) , Вікторія Степанюк (1988 р. н.), Олександр Рассохін (1983 р. н.) , Ігор Пасєка ( 1994 р. н.) , Світлана Дразюк (1988 р. н.) , Олександр Пінчук (1989 р. н.) . Постраждали і чотири жителя Баку, які також їхали в мікроавтобусі.
При цьому, за даними російського видання ИТАР -ТАСС, українці їхали на спортивні змагання. На даний момент всі постраждалі перебувають у Сіязанском регіональному діагностичному центрі .

Семеро українців постраждали внаслідок дорожньої аварії на півночі Азербайджану. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

ДТП за участі позашляховика і мікроавтобуса з українськими державними номерами сталося у селі Агбаш Сіязанського району. На місці загинула чотирирічна донька водія позашляховика. Травми отримали 11-ро пасажирів мікроавтобуса, серед них 7-ро громадян України.

За фактом ДТП місцеві правоохоронці порушили кримінальну справу. Інформацію про аварію підтвердило посольство України в Баку. За його даними, в мікроавтобусі перебувала українська спортивна команда з армреслінгу. Усі постраждалі зараз у лікарні. Загрози їхньому життю немає. Консул вітчизняного посольства вже виїхав на місце ДТП.

джерело: www.5.ua