A+ R A-

У Львівському Університеті Фізичної Культури вводиться спеціалізація "Армспорт"

 _Львовский_инфиз.jpg

У Львівському Державному Університеті Фізичної Культури цього року вводиться спортивна спеціалізація "армспорт". Ця спеціалізація доступна за напрямками підготовки "Фізичне виховання" та "Спорт". 

Підготовка БАКАЛАВРА на основі повної загальної середньої освіти триває 4 роки на денній і 5 років на заочній формі навчання. Зарахування на 1 курс здійснюється на конкурсній основі на напрями підготовки:

Напрями підготовки Перелік конкурсних предметів Мін. кількість балів
«ФІЗИЧНЕ ВИХОВАННЯ»
  • Українська мова та література
124
  • Біологія (профільний)
124
«СПОРТ»
  • Творчий конкурс (Загальна фізична підготовка)
140
Творчий конкурс (Спортивна спеціалізація) 140

Перелік вправ для здачі конкурсного предмету "Спортивна спеціалізація": Перелік вправ та критерії оцінювання.docx

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ЯКІ НЕОБХІДНІ ДЛЯ ВСТУПУ:

документ державного зразка про раніше здобутий освітній, ОКР (атестат, диплом), на основі якого здійснюється вступ і додаток до нього, за особистим вибором оригінали або завірені копії;сертифікат (сертифікати) ЗНО 2008 – 2013 чи 2014 рік (оригінал або його копію);медичну довідку за формою 086-о (оригінал);шість підписаних на звороті (ПІП) кольорових фотокарток розміром 3х4 см;паспорт громадянина України (свідоцтво про народження для осіб, які за віком не мають паспорта) копії 1, 2 сторінки, вступник пред'являє особисто;ксерокопія приписного посвідчення або військового квитка(оригінал вступник пред'являє особисто);копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;документи, що дають право на пільги та їх копії, вступники подають особисто;папка на зав'язку та два конверти по Україні із зворотньою адресою.

Особи, які здобули освіту за кордоном, подають разом з документом про освіту, його засвідчений переклад, а також довідку Міністерства освіти і науки України про нострифікацію документа про освіту.

Університет має договір з Академією сухопутних військ для проходження військової підготовки кращими студентами протягом 3-4 курсів.

Абітурієнти на період вступних випробувань забезпечуються гуртожитком.

Програми творчих конкурсів та вступних екзаменів розміщені на сайті університету.

У випадку не заповнення ліцензованого обсягу на заочну форму навчання буде проводитись додатковий набір в терміни з 26 серпня по 5 вересня 2014 року.

Прийом документів
проводиться з 1 по 19 липня 2014 року
(на напрямпідготовки «Туризм» з 1 по31 липня 2014 року)
Вступні екзамени, творчі випробування
проводяться з 21 по 31 липня 2014 року

АДРЕСА
79007, м. Львів, вул. Т. Костюшка, 11,
Приймальна комісія: тел. (032) 255-32-06, факс. (032) 255-32-08
E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Докладна інформація: http://www.ldufk.edu.ua/