A+ R A-

Голова Львівської обласної ради зустрівся із бронзовими призерами Чемпіонату Світу

13102014sport1.jpg

Нещодавно у столиці Литви - місті Вільнюс, завершився ХХХVI Чемпіонат Світу з армспорту серед юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів. Перемогу та бронзові медалі привезли на Львівщину четверо спортсменів, які сьогодні зустрілися із головою Львівської обласної ради Петром Колодієм.

Під час зустрічі заслужений тренер України, Президент Львівської федерації армспорту Богдан Іваницький та бронзові призери висловили вдячність очільнику обласної ради за підтримку цього виду спорту, зокрема, наголосивши, що саме завдяки їй вони змогли поїхати на цей важливий чемпіонат. В свою чергу Петро Колодій привітав спортсменів та побажав їм завжди залишатися такими ж успішними і нездоланними для своїх суперників.

Нагадаємо, що у категорії «Юніори» бронзові медалі на ХХХVI чемпіонаті світу з армспорту отримали: Шерешкова Катерина, Ільницький Олександр та Яцик Олексій. Серед дорослих, бронзу привіз додому наш земляк Роман Рудницький. Зазначимо, що всі призери, які здобули цю спортивну славу не лише  для Львівської федерації армспорту, але й усієї Львівщини та України, також буде нагороджено під час чергової сесії Львівської обласної ради.

.13102014sport4.jpg

13102014sport2.jpg

13102014sport3.jpg