A+ R A-

Львів'яни на чемпіонаті України з армспорту 2013!

IMG 20130311_105716_2

Завершився XX-й, ювілейний чемпіонат України з армспорту, який пройшов 10-12 березня 2013 року в місті Харкові. Випробувати свої сили приїхали 211 спортсменів (173 чоловіка та 38 жінок) із 24 регіонів України! Змагання пройшли на високому організаційному рівні, завдяки вдалому місцю проведення - сучасному палаці спорту «Локомотив». Незважаючи на те, що Харків зустрів учасників змагань холодною, невесняною погодою, спортсмени отримали багато теплих та позитивних емоцій завдяки яскравим, запеклим поєдинкам найсильніших армспортсменів України. 

12-й рік поспіль переможцем змагань стала збірна Харківської області, на другому місці – Полтавська область і на третьому – АР Крим. Збірна Львівської області цього року виїхала на чемпіонат України в невеликому складі – всього 9 спортсменів, але це не завадило їй завоювати 5-е загальнокомандне місце, лише на 3 бали поступившись команді Дніпропетровської області, яка стала 4-ю. Навіть в такому невеликому складі, львів’яни змогли вибороти: 4 золотих, 2 срібних та 1 бронзову медаль.

Вже другий рік поспіль в категорії 50 кг серед жінок хороші результати показали наші дівчата, кожна з яких внесла по дві медалі в скарбничку Львівської області: Гринчишин Леся виборола золото на праву руку та бронзу на ліву і Гранатова Анна завоювала дві срібних медалі на ліву та праву руку.

Вперше за свою спортивну кар’єру Назарій Іваницький виконав золотий дубль, посівши два перших місця в категорії 55 кг, з чим ми його і вітаємо! Тим самим Назар приніс найбільше балів нашій збірній.

Традиційно високий результат показав Ігор Іваницький, який, незважаючи на нелегку категорію – 60 кг з великою кількістю титулованих спортсменів, впевнено переміг своїх суперників і вже вкотре став чемпіоном у цій ваговій категорії.

Трохи не пощастило титулованому львівському спортсмену Роману Рудницькому. Цей спортсмен, який зазвичай посідав призові місця на ліву руку в категорії 80 кг, цьогоріч став лише восьмим. Потрапивши за жеребом на свого давнього суперника, кримчанина Олександра Цвєткова, в запеклому, затяжному поєдинку Роман все ж таки здобув перемогу, але на жаль втратив в ньому забагато сил і через це не зміг перемогти наступних суперників.

Вдало виступив як на ліву, так і на праву руку в нелегкій категорії 65 кг Бурко Микола, якому не вистачило зовсім трохи, щоб опинитися в призовій трійці. Він переміг таких титулованих спортсменів як Мусаєлян Артур та Дудко Олег і посів 6-е місце на ліву руку та 5-е на праву.

В одному кроці від призової трійки в боротьбі на ліву руку зупинився Пилипів Сергій, який зайняв 4-у сходинку в категорії 55 кг.

Гарну боротьбу показав Плахта Юрій в категорії 75 кг, а також Мельник Дмитро, який, незважаючи на те, що виступав на чемпіонаті України вперше, здобув два 7-х місця в категорії 80 кг і тим самим теж зробив вклад у скарбничку балів Львівської області.

Тож вітаємо збірну Львівської області з успішним виступом!

А тим спортсменам, які отримали місця в збірній України, побажаємо вдалої підготовки та успішних виступів на чемпіонаті Європи, який вже в травні відбудеться в Литві та на чемпіонаті світу, який на початку вересня пройде в Польщі!

Результати змагань

Sk4vl3Qkx-4