A+ R A-

Львівські юнаки та юніори на Чемпіонаті України у Севастополі

IMG 0172 2

Цього року Чемпіонат України серед юнаків та юніорів пройшов у м. Севастополі, в якому взяло участь близько 400 спортсменів з 21 області. Змагання пройшли на хорошому організаційному рівні. За деякий час до приїзду було оголошено регламент змагань, який чітко дотримувався, що було дуже зручним для спортсменів.
Львівська команда виступила у складі 22 чоловік. Дорога була довга і важка, враховуючи незрозумілий механізм продажу залізничних квитків, яких постійно немає, а якщо і є, то бокові місця або місця біля туалету... Севастополь зустрів нас теплою, весняною погодою, що було вкрай незвично після львівських снігопадів та морозів. Багато команд, як і наша, мали заброньовані номери у готелі «Крим». Після приїзду в цей готель виявилося, що немає опалення і температура  в номері холодніша, ніж на вулиці. Завдяки злагодженим діям організаторів нам швидко підшукали заміну - готель неподалік з хорошими номерами. Якраз в період проведення чемпіонату свої дні народження святкували два члена нашої збірної: Олександр Ільницький та Олексій Гунза. Тож побажаємо їм багато спортивних перемог! 
Зовсім невелика команда юнаків, яка складалася всього із 7 спортсменів, зуміла вибороти 10 медалей та зайняти 3 загальнокомандне місце! Це вперше в історіі львівського армрестлінгу наша збірна потрапила в трійку найсильніших команд України серед юнаків. Отже, наша «щаслива сімка»: Білінська Ірина – друге місце на праву руку (50 кг), Шерешкова Катерина – перше місце на ліву руку та друге на праву (65 кг), Стасьо Андрій – друге місце на ліву руку (55 кг), Бурцьо Ярослав – друге місце на праву руку (55 кг), Ряшко Андрій – дві золоті медалі на ліву та праву руку (60 кг), Обожда Гліб – третє місце на ліву руку та друге на праву (65 кг) та Звізло Роман – друге місце на праву руку (75 кг). Що тут скажеш, молодці!
Наші юніори виступили скромніше, але також всі боролися дуже добре, проявляли себе і свій характер. Серйозність намірів львівської команди довів Федаш Богдан, який під час одного зі своіх поєдинків зламав сталеву ручку, за яку тримаються спортсмени іншою рукою.

DSC07496

Старший із братів, Стасьо Володимир у категорії 55 кг здобув два третіх місця, Офік Тетяна посіла друге місце на праву руку у категорії 60 кг, Яцик Олексій виконав золотий дубль у категорії 70 кг, Ільницький Олександр зайняв перше місце на ліву руку та друге на праву в категорії 90 кг. У підсумку Львівська команда зайняла 5-те місце серед юніорів.

Результати змагань:

docЧемпіонат України юніори 1992р. і м..doc844.5 KB

docxЧемпіонат України юнаки 1995р. і м..docx126.06 KB

 

IMG 0172 2