A+ R A-

Кубок Лева - Фітмакс Челендж 2013: Права рука

Tu0-QNgdRBY

От і завершився найочікуваніший турнір України «Кубок Лева – Фітмакс Челендж 2013», який зібрав не лише величезну кількість титулованих спортсменів з 21 області України, але і спортсменів з Німеччини, Білорусії та Молдови. Тому цьогоріч його вже офіційно можна назвати міжнародним.

В день боротьби на праву руку, ми також побачили багато захоплюючих і вражаючих поєдинків.

Цього дня було ще гарячіше, ніж попереднього, адже під час фінальної частини, вже третій рік поспіль, публіку запалювала рок-група «Де? Сенс?». Багато глядачів і учасників висловили своє задоволення турніром і його організацією.

Серед жінок у ваговій категорії 55 кг, ще одну перемогу, тепер вже на праву руку, святкувала Вікторія Ілюшина.

Золотий дубль також здійснили: Хайсер Ібрішев у категорії 63 кг, Максим Терещук в категорії 95 кг та Андрій Пушкар в +95.

В категорії 70 кг, тріумфатор лівої руки Борис Тригуб, посів другу сходинку, а золото завоював Михайло Гавронський з Рівненської області.

В’ячеслав Мялькін, здобувши перемогу в півфіналі категорії 78 кг, одержав автоматичну перемогу у фіналі, оскільки головний фаворит даної категорії Роман Рябцев через проблеми зі здоров’ям потрапив у лікарню і не зміг поборотись у фіналі за «золото».

В категорії 86 кг перемогу святкував одесит Петро Маргарінт, 2-м став Руслан Чернявський з Хмельницька.

Тарас Івакін, який на ліву руку став 5-м в категорії 95 кг, на праву зумів вибороти срібло, поступившись у фіналі Максиму Терещуку.

В категорії «open» не було гучних сенсацій, як попереднього дня, проте глядачі мали можливість побачити багато цікавих поєдинків. Варто відзначити хорошу боротьбу Петра Маргарінта, який поборов кількох важчих від себе суперників і в результаті опинився на четвертій сходинці в "абсолютці".

Не залишив жодних шансів Олексію Семеренко та іншим суперникам, як в категорії +95, так і в «абсолютці», Андрій Пушкар, який став абсолютним чемпіоном обох днів.

Всі результати на праву руку