A+ R A-

Підсумки The Gas Station Cup 2014

_O5A5724.jpg

The Gas Station Cup 2014, що дебютував 6 липня у Львові, став хоч і не заміною, проте чудовою альтернативою щорічному турніру Кубок Лева, який цьогоріч не вдалося провести через брак спонсорської допомоги.

          Для проведення турніру був обраний справді унікальний, магнетичний заклад “The Gas Station”, який складається з ресторану-пабу та нічного клубу, де львів’яни та гості міста мають можливість насолоджуватися справжньою сучасною “пабною” культурою.

          Нічний клуб “COYOTE”, в приміщенні якого проходили змагання, можна по праву вважати новаторством у світі розважальної індустрії. Це ексклюзивний інтер’єр, потужне якісне обладнання та захоплююча атмосфера. Самі поєдинки відбувалися на двох столах, які були встановлені на справжньому бійцівському рингу. Все це додало вибухового драйву турніру та наповнило зарядом неповторних емоцій як глядачів, так і спортсменів. Тебе викликають на ринг і ти маєш показати на що здатен!

          В турнірі взяли участь близько 50 спортсменів з усієї Львівської області, а також з Рівненської та Івано-Франківської. Змагання проходили на ліву та праву руку в п’яти вагових категоріях серед чоловіків: 60, 70, 80, 90, 90+. В категорії 60 кг перемогу на обидві руки здобув Назарій Іваницький, в 70 – Микола Бурко. Абсолютним переможцем категорії 80 кг став Віталій Гайдучок. В категорії 90 кг перші місця на ліву та праву руку розділили між собою Роман  Рудницький та Олег Тимощук. Два золота в 90+ завоював Олександр Ільницький. А завершилося все абсолютною ваговою категорією на праву руку, переможцем якої став Олександр Ільницький. Призери та переможці змагань були нагороджені грамотами, медалями та цінними призами від спонсора турніру, відомого бренду спортивного харчування “Trec Nutrition”.

          Відтепер організатори мають намір зробити “The Gas Station Cup” щорічним відкритим турніром місцевого рівня. Крім того, з наступного року планується введення жіночих категорій.

          Тож чекаємо усіх спортсменів та шанувальників армспорту наступного року на турнірі “The Gas Station Cup”, буде цікаво!

Фотографії зі змагань

Результати змагань