A+ R A-

Визначився кращий спорсмен Львівщини 2014 року

1.web.jpg

15 січня 2015 року, в фірмовому магазині спортивного харчування "Trec Nutrition", що знаходиться на вул. Городоцькій 42, відбулося нагородження переможця в номінації "Кращий спортсмен Львівщини 2014 року" Романа Рудницького. Він отримав набір спортивного харчування, цінні призи та почесний диплом переможця.
Розвиток армспорту не стоїть на місці та кожного року з'являються нові імена з високими досягненнями, саме тому інтернет-сайт armgeneration.com та компанія "Trec Nutrition" спільно з Львівським обласним осередком "УФА", цьогоріч вирішили започаткувати традиційний щорічний конкурс-голосування "Кращий спортсмен Львівщини". З 03 грудня 2014 року по 31 грудня 2014 року проводилося голосування за звання серед 4-х номінантів: Романа Рудницького, Миколи Бурка, Олександра Ільницького та Олексія Яцика. Кожен із спортсменів провів величезну роботу у 2014 році та досягнув суттєвих результатів. Всього у голосуванні прийняло участь 829 чоловік, інтрига зберігалася до останнього дня, оскільки не було явного лідера, проте, з результатом 375 голосів перемогу здобув один з найдосвідченіших рукоборців області - Рудницький Роман! Для Романа 2014 рік став досить успішним, він досягнув найбільшого результату у своїй кар'єрі, став Бронзовим призером чемпіонату світу, який відбувся у м. Вільнюсі (Литва).
Вітаємо з перемогою та бажаємо не зупинятися на досягнутому і покласти у свою скарбничку золоту медаль Чемпіонату світу!

3.web.jpg

 

5.web.jpg

 

4.web.jpg