A+ R A-

Львів'яни вибороли дві медалі на Чемпіонаті Європи 2016

IMG_0395.jpg

Цьогорічний Чемпіонат Європи з армрестлінгу відбувався з 21 по 28 травня в Бухаресті, Румунія. Три спортсмени з Львівської області були у складі Української збірної. Бурко Микола та Кравець Віктор виступали в категорії Senior Men 65 kg. Роман Рудницький боровся в категорії Senior Men 80 kg.

У перший день змагань на ліву руку Роман Рудницький виборов бронзову медаль. Роман отримав перемогу у поєдинках з: TABAGARI ZAZA - Georgia, NABIEV RUSLAN - Russia, LIEPINS RAIMONDS - Latvia, MALINOV STEFAN - Bulgaria, HRISTOV NEDALIN - Bulgaria, SALMINEN JUHA - Finland. В попередніх поєдинках Роман поступився KAYA RAHMAN - Turkey. Найскладнішим суперником виявився грузин ZAZA TABAGARI, та завзятість і воля до перемоги забезпечила Роману місце у трійці призерів. У півфіналі Роман поступився TAVBERIDZE ZURAB - Georgia, який посів друге місце. Золото виборов URTAEV ATSAMAZ - Russia.
Вперше на міжнародних змаганнях, Віктор Кравець зумів показати хороший результат. Віктор переміг у сутичках з CEBAN RUSLAN - Moldova та TIRSU FILIP - Romania. Проте, Віктору не вистачило досвіду у боротьбі з VIBLIANI JAMBULI - Georgia та KOK DIMA - Russia. У результаті наш спортсмен посів восьме місце у категорії 65 кг на праву руку.
Також у категорії 65 кг боровся львів'янин Бурко Микола. У боротьбі на праву руку Микола виборов перемогу в HARUTYUNYAN HRANT - Italy, CHOMAEV ROBERT - Russia, KOK DIMA - Russia. У попередніх поєдинках Микола отримав поразку від VIBLIANI JAMBULI - Georgia та потрипав у півфінал, де знов зустрівся з KOK DIMA - Russia. Не залишивши жодного шансу російському спортсмену, українець потрапив у фінал. У напруженій боротьбі Микола посутпився багаторазовому чемпіону Європи та Світу - VIBLIANI JAMBULI та завоював срібло для збірної України.

IMG_0134.jpg

IMG_0170.jpg

IMG_0185.jpg

IMG_0190.jpg

IMG_0337.jpg

IMG_0373.jpg

IMG_0377.jpg