A+ R A-

Підсумки року та привітання з новорічними і різдвяними святами!

happy-new-year-pictures-20177-2.jpgpresepio-natalizio.png

Дорогі спортсмени, члени Львівської Обласної Федерації Армспорту та всі шанувальники рукоборства, в останні дні 2016 року хочеться підвести підсумки року, що минає, адже завдяки невтомній праці ми зробили ще один маленький крок на шляху до розвитку та популяризаціі армрестлінгу.
У 2016 році Львівською Обласною Федерацією Армспорту було проведено сім змагань обласного та всеукраїнського рівня. На Чемпіонаті України було здобуто 10 золотих, 7 срібних та 5 бронзових медалей, збірна Львівської області у загальнокомандному заліку (це близько 21 команди) серед юнаків посіла 3 місце, серед юніорів 4 місце та серед дорослих 3 місце. Також, ми приймали участь у Чемпіонаті Європи (Бухарест, Румунія), де поклали у скарбничку збірної України дві медалі, срібло виборов Бурко Микола та бронзу Рудницький Роман. Збірна нашої області приймала участь у Чемпіонаті Світу (Благоєвград, Болгарія) та на жаль, трішки не дотягнула до призових місць. У цьому році нашими спортсменами було виконано нові звання: Бурко Микола – Майстер спорту міжнародного класу, Кравець Віктор – Майстер спорту України та Ільницький Олександр – Майстер спорту України. Також за підсумками виступів спортсменів, вже третій рік поспіль відбувається номінація "Кращий спортсмен Львівщини 2016 року" серед юнаків, юніорів та дорослих. В планах на наступний рік, в першу чергу, розвиток нашого спорту в області серед молоді, пропагування армрестлінгу серед населення, забезпечення фінансової можливості спортсменам для участі у змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівнів. У 2016 році був проведений всеукраїнський турнір "Lviv Open Cup", плануємо його зробити традиційним і поступово піднімати рівень цих змагань, також хочемо ввести у наступному році вікову категорію юнаків.

Хочу подякувати за допомогу партнерам, спонсорам, меценатам, спортсменам та всім людям, які люблять наш вид спорту і допомагають нам! Без вас у нас би нічого не вийшло! Особливу подяку висловлюю начальнику управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Майбороді Ю.А., начальнику управління молоді, сім'ї та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Шнайдеру Володимиру., засновнику групи компаній T.B. Fruit Тарасу Барщовському і його дружині Світлані Барщовській та Різнику Богдану компанія "Ходорівський м'ясокомбінат". 

На передодні новорічних свят, я як президент Львівської Обласної Федерації Армспорту хочу Вас всіх привітати та побажати щастя, добра і злагоди, нехай осяйна різдвяна зоря об'єднає усіх нас чистим світлом, незгасних людських чеснот та цінностей. Нехай у ваших родинах панує мир та спокій. Будьмо оптимістами, будьмо будівниками добрих справ і перемог на користь Львівщини та України. Веселих Свят!

Президент ГО "Львівська Обласна Федерація Армспорту"
Іваницький Богдан Васильович