A+ R A-

Львівська збірна виборола 8 медалей на Чемпіонаті України з армрестлінгу

 nxJ5Jn8T_Sc.jpg

З 11 по 13 березня 2017 року  у м. Харкові, Палаці спорту «Локомотив»  відбувся XXIV чемпіонат України серед дорослих з армрестлінгу. У змаганнях прийняло участь понад 200 спортсменів з 22 регіонів України та було розіграно 17 комплектів медалей в 11 вагових категоріях у чоловіків і в 6 вагових категоріях у жінок.

Збірна команда Львівської області цього року приймала участь у складі 11 спортсменів та виборола вісім медалей: золото - 2 шт., срібло - 4 шт., бронза - 2 шт. У загальнокомандному заліку посіла 5 місце. Змагання пройшли на хорошому рівні, було багато цікавих поєдинків.

Новинкою цьогорічного чемпіонату стала інтернет трансляція в прямому ефірі всіх попередніх поєдинків та фінальної частини, це має бути нормою для турнірів такого рівня в Україні, яка б дала поштовх для популяризації нашого спорту. Також не варто зупинятися лише на інтернет трансляції, оскільки деяким українським телеканалам бракує якісного контенту, а наш спорт може зацікавити глядача і кількість видовищних поєдинків на ЧУ ще раз це доказує.

Чемпіони та призери команди Львівської області:

50 кг, Гранатова Анна - 2 місце ліва рука
55 кг, Іваницький Назарій - 2 місце ліва рука
65 кг, Сеньковський Андрій - 3 місце ліва рука, 2 місце права рука
75 кг, Геблер Андрій - 3 місце права рука
80 кг, Рудницький Роман - 1 місце ліва рука, 2 місце права рука
85 кг, Гайдучок Віталій - 1 місце права рука

 Фінальні поєдинки, ліва рука:

 Фінальні поєдинки, права рука: