A+ R A-

Переможці у номінації "Кращий спортсмен Львівщини 2016 року"

best-of-the-best.jpg

Вже традиційно кожного року, інтернет-сайт armgeneration.com спільно з ГО "Львівська Обласна Федерація Армспорту" проводять конкурс на визначення "Кращого спортсмена Львівщини 2016 року" у трьох номінаціях: серед юнаків, юніорів та дорослих. Переможці визначаються за результатами виступів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях у 2016 році.

За підсумками виступів у номінації "Кращий спортсмен Львівщини 2016 року серед юнаків" перемогу здобуває Слоцький Богдан! Богдан став чемпіоном України у ваговій категорії 80 кг на ліву та праву руку, а також на протязі року показував хорошу боротьбу на різних змаганнях.

vYqqi-1Q_lU.jpg

У номінації "Кращий спортсмен Львівщини 2016 року серед юніорів" перемогу здобуває Звізло Роман! Роман цього року став Чемпіоном України на праву руку та здобув бронзу на ліву руку у категорії +90 кг, показав цікаву боротьбу та хороший рівень підготовки.

UVt-EXG5Z9Y.jpg

У номінації "Кращий спортсмен Львівщини 2016 року серед дорослих" перемогу здобуває Бурко Микола, який виборов срібну медаль Чемпіонату Європи на праву руку у досить важкій по складу учасників категорії 65 кг.

IMG_0377.jpg

Кожний з переможців буде нагороджений пам'ятними відзнаками та грошовими преміями. Бажаємо всім спортсменам удачі в наступному році, не зупинятися на досягнутих результатах та здобувати нові вершини!