A+ R A-

Підсумки міжнародного турніру "LVIV OPEN CUP 2018"

DSC_7276.jpg

23-24 червня 2018 року в м. Львові пройшов наймасштабніший міжнародний турнір з армрестлінгу "LVIV OPEN CUP 2018". Цього року боротьба проходила у 6-ти вагових категоріях серед чоловіків та однієї категорії серед жінок, також новинкою змагань стала боротьба серед юнаків (2000 р.н. та молодших). У LVIV OPEN CUP взяло участь 130 спортсменів з 24 міст України та гості з Білорусії і Польщі. На фінальній частині зал був повністю заповнений глядачами та фанатами армрестлінгу, які прийшли підтримати своїх кумирів та подивитися справжню емоційну боротьбу. Рівень учасників змагань був на дуже високому рівні, оскільки приймали участь зірки світового армрестлінгу, призовий фонд турніру склав рекордних 120 000 грн. Центральним і сенсаційним поєдинком турніру стала сутичка у категорії +95 кг на ліву  руку між багаторазовим чемпіоном світу Олегом Жохом (топ 5 на ліву руку в не залежності від ваги) та абсолютним чемпіоном світу в суперважкій категорії Андрієм Пушкарем. У попередньому поєдинку Андрій здобув перемогу по фолам, а у фінальній частині Олег Жох зміг нав'язати свою боротьбу і у видовищній сутичці здобути важку перемогу. На праву руку проводилась аблосютна категорія, у якій взяли участь найсильніші спортсмени, але тут бе зайвих проблем переможцем став Андрій Пушкар і забрав головний Кубок змагань. 

У категорії 60 кг на праву та ліву руку перемогу здобула багаторазова чемпіонка світу та європи Вікторія Ілюшина з м. Харкова. Друге місце на дві руки посіла Терпицька Тетяна з Білорусії, яка не змогла нічого протиставити своїй титулованій суперниці. У категорії 63 кг на ліву руку серед чоловіків перше місце посів багаторазовий чемпіон України та Європи Олександр Баландін з Маріуполя, вирвавши перемогу у важкому поєдинку в багаторазового чемпіона Європи та Світу Дмитра Безкоровайного з м. Харкова. На праву руку ситуація склалася зовсім по іншому, перше місце виборов Олександр Рассохін з Житомира, другу сходинку посів Олександр Македонський з Києва. У категорії 70 кг на ліву руку, досить впевнену перемогу здобув Денис Матяш з Полтави, друге місце за Чумичовим Владиславом з Білорусії. На праву руку перше місце за Сергієм Точинським з Тернополя, друге місце посів Олександр Заєць з Хмельницького. Категорія 78 кг була найчисельнішою на турнірі і тут в попередніх поєдинках відбувалася справжня війна за призові місця. На ліву руку перемогу здобув перспективний Роман Синейко зі Львова, який переміг у фіналі Романа Мантику з Полтави. На праву руку у видовищному фінальному поєдинку перше місце зайняв Дмитро Мельник з Івано-Франківська, друге місце за Віктором Мушировським з Рівного. У категорії 86 кг на ліву руку переміг Петренко Олег, друге місце посів Пасєка Ігор. На праву руку ситуація вийшла протележна - 1 місце Пасєка Ігор, друге Петренко Олег, обидва спортсмени з Тернополя. У категорії 95 кг на ліву руку рівних не було Вадиму Стецюку з Тернополя, друге місце за Романом Щудро з Дніпра. На праву руку Руслан Чернявський у цікавому і напруженому поєдинку виборов перомогу у Вадима та посів 1 місце. У найважчій категорії +95 кг на ліву руку сенсаційну перемогу здобув Олег Жох, друге місце за Андрієм Пушкарем. На праву руку Андрій переміг Петра Маргарінта з Одеси і посів перше місце.

Міжнародний Турнір "LVIV OPEN CUP" пройшов на дуже високому організаційному рівні, подарувавши фанатам та спортсменам справжнє свято. Велика подяка за підтримку Управлінню молоді та спорту Львівської міської ради та всім спонсорам, завдяки яким і відбувся цей визначний захід. Afisha_2_.jpg

Фотографії попередні поєдинки

Фотографії фінальна частина

Результати змагань

Відео прямої трансляції

DSC_7576.jpg

 DSC_7197.jpg

DSC_7484.jpg

DSC_7221.jpg

DSC_7559.jpg

 IMG_8373.jpg

IMG_8632.jpg

IMG_8644.jpg