A+ R A-

Підсумки 2018 року та привітання зі святами!

noviy-rik.jpg

Шановні спортсмени, колеги, друзі та партнери!

Я, як президент ГО "Львівська Обласна Федерація Армспорту" хочу підвести підсумки роботи 2018 року. Цього року багато наших провідних спортсменів заліковували травми і не змогли прийняти участь в основних стартах за збірну Львівської області, тому було не просто! Але не зважаючи на всі труднощі, збірна непогано виступила на Чемпіонаті України, де юнацька команда виборола 3 командне місце. В складі збірної України, львів’яни прийняли участь у чемпіонаті Європи, де здобули такі призові місця: Гранатова Анна (3 місце по дорослих), Синейко Роман (2 місце по юніорах), Слоцький Богдан (3 місце по юніорах) та Фабрика Богдан (2 і 3 місце по юнаках).

Цього року, ми вже вдруге провели єдиний в Україні міжнародний турнір “LVIV OPEN CUP”. Завдяки злагодженій команді та підтримці наших партнерів, все пройшло на високому рівні. В новому році ми готові піднімати організаційну планку на новий рівень і реалізовувати нові креативні ідеї. Загалом, нашою федерацією було проведено 9 турнірів різного рівня. Дякую всім партнерам, які допомогли нам провести ці спортивні заходи.

Хочу відмітити роботу тренерів ЛОДЮСШ та СК “Львівські Леви”, які своїми професійними якостями піднімають армспорт на самі високі вершини, це Іваницький Назарій (МСМК) та Іваницький Ігор (МСМК). Також, Рудницький Роман (МСМК), який був відзначений як кращий дитячий тренер м. Львова з армспорту. В цьому році підготовлено одного майстра спорту Гранатову Анну та 8 кандидатів в майстри спорту.

Хочу подякувати нашим партнерам та друзям за підтримку і розвиток армспорту у Львівській області: управлінню фізичної культури та спорту ЛОДА в особі начальника Хімяка Романа, управлінню молоді та спорту ЛМР в особі начальника Антона Нікуліна, директору ЛОДЮСШ в особі Мирослава Возного, також Пілату Ігору, Колодію Петру, будівельній компанії Avalon Inc. та Барщовській Світлані.

Всіх вітаю з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим, бажаю Вам здоровя і до нових вершин разом! Христос Рождається!

Президент ГО Львівська Обласна Федерація Армспорту”  Богдан Іваницький.