A+ R A-

Підсумки: Відкритий турнір "Діамантова Рука"

IMG_1092_2.jpg

14 квітня у місті Львові в ТРЦ Victoria Gardens відбувся відкритий турнір з армрестлінгу "Діамантова Рука".

У змаганнях приймали участь не тільки Львівські спортсмени, а й спортсмени з інших областей. Серед гостей можна було побачити переможців та призерів чемпіонатів України, Європи та Світу. Кожен з охочих міг підійти поспілкуватися, сфотографуватися і дізнатися інформацію, яка цікавила про армспорт! Фінальну частину поєдинків та розігрів публіки проводив відомий усім ведучий Віталій Vitamin. Також, проводилися цікаві вікторини та конкурс серед глядачів, в якому визначали найактивнішого вболівальника турніру. Переможці отримали фірмові футболки з логотипом «Діамантова рука». В абсолютній категорії на ліву руку перемогу здобув Обожда Гліб (СК "Львівські Леви" та на праву руку Звізло Роман (СК "Львівські Леви").

На турнірі були анонсовані наступні події, які будуть відбуватися 11 травня та 2 червня 2019 року у ТРЦ Victoria Gardens. Зокрема це будуть п'яти раундові "Супер Поєдинки" між титулованими львівськими армспортсменами.

ГО «Львівська обласна федерація армспорту» висловлює особливу подяку ТРЦ Victoria Gardens, Управлінню молоді та спотру ЛМР за підтримку та розвиток армспорту, а також всім хто доклав зусиль до організації даного турніру.

ФОТОЗВІТ

РЕЗУЛЬТАТИ ЗМАГАНЬ

Свою думку про тему можна написати і обговорити в нашому Telegram-чаті.