A+ R A-

Підсумки міжнародного турніру з армрестлінгу "LVIV OPEN CUP 2019"

65101057_863114937420187_9028063321101697024_o.jpg

У неділю 23 червня 2019 року у місті Лева відбулися міжнародні змагання з армрестлінгу «Lviv Open Cup». Цього року турнір зібрав рекордну кількість учасників, цифра яких сягала близько двохсот спортсменів. На замагання з’їхалися найкращі рукоборці України, а також Швеції, Білорусії, Польщі, Болгарії, Молдови та Словакії. Боротьба проходила у шести вагових категоріях серед чоловіків та двох категоріях серед жінок, а також серед юнаків та дівчат.

Фінальна частина розпочиналася з пам’яті та вшанування хвилиною мовчання легендарного українського чемпіона Андрія Пушкаря. Йому було посмертно присвоєно Львівською Обласною Федерацією Армспорту титул “Почесний чемпіон турніру “Lviv Open Cup”.

Фінальні поєдинки були дуже видовищні, точилася запекла боротьба за перші місця. Хочу відмітити, що цього року організатори вирішили нагороджувати не тільки першу трійку переможців, а першу п’ятірку, що давало стимул молодим спортсменам. Призовий фонд цього року склав рекордні 200 000 тисяч гривень.

Абсолютною чемпіонкою в категорії 60 кг на ліву та праву руку стала багаторазова чемпіонка Європи та Світу - Вікторія Ілюшина (м.Харків). Другу сходинку посіла гість із Білорусії Тєрпіцкая Тетяна. Досить запеклою була боротьба між Іриною Рожещенко (м.Київ) та Анастасією Соколовою (м. Харків) в категорії +60 кг на ліву руку. Тут свою першість показала Ірина, зате Анастасія виборола законне перше місце на праву руку, друге місце посіла Деменко Ліна (м. Полтава).

Серед чоловіків в категорії 64 кг на ліву руку переможцем став Олександр Баландін (м.Донецьк), друге місце зайняв Дмитро Безкоровайний (м.Харків), також Дмитро зайняв друге місце на праву руку поспупившись Олександру Росохіну (м. Житомир).
В категорії 72 кг приймав участь чемпіон Світу з Молдови Прокопчук Даніель, який став абсолютним чемпіоном у цій категорії. Друге місце на ліву руку посів Потійчук Микола (м. Житомир), а на праву руку Точинський Сергій (м. Тернопіль). 
Цікавою та напруженою була боротьба в категорії 80 кг, оскільки на ліву та праву руку відбувалися супер фінальні поєдинки, але перемога була за Рябцевим Романом (м. Запоріжжя). У фіналі йому довелося змагатися з Дубовіком Олексієм (Білорусь) на ліву руку та Гавронським Михайлом (м.Рівне) на праву руку. Роману ніяк не підкорявся п'єдестал цього турніру, але цього року він нарешті став абсолютний чемпіоном у своїй категорії.
Фінал в категорії 88 кг відбувався між двома країнами: Україною та Болгарією. Представниками були Петренко Олег та Сімеонов Божидар. Заповітне перше місце посів Петренко Олег (м. Тернопіль).
Також, абсолютним чемпіоном в категорії 96 кг став спортсмен з Тернополя - Ігор Пасєка. Йому поступилися на ліву руку Ільницький Олександр (м. Львів) та на праву Андрій Мороз (м. Рівне). В цій категорії виступав багаторазий чемпіон Європи та Світу з м. Харкова Руслан Бабаєв. Він посів третє місце на праву руку.
У найважчій категорії +96 кг на ліву руку боролися Стецюк Вадим з Іоновим Дмитром, де Вадим отримав впевнену перемогу. На праву ж руку фіналістами були Маргарінт Петро (м. Одеса) та Кичук Петро (м. Дніпро). У фінал Маргарінт вийшов з однією поразкою, але зміг налаштуватися та вибороти перемогу.

Феєричною та видовичною стала абсолютна вагова категорія на праву руку. У фіналі зустрілися Петро Маргарінт та вихованець Андрія Пушкаря - Олег Петренко. Атмосфера в залі була дуже напруженою, глядачі з криками та оплесками підтримували своїх кумирів. Олег (переможець категорії 88 кг) показав феноменальну форму і отримав сенсаційну перемогу у фіналі абсолютної категорії. З гордістю за рукоборця організатори турніру Львівська Обласна Федерація Армспорту вручили Кубок Абсолютного Чемпіона “Lviv Open Cup” та головну грошову винагороду.

Цього року міжнародний турнір “Lviv Open Cup” пройшов, зі слів глядачів та спортсменів, на дуже високому рівні, що не може не тішити організаторів, котрі кожного року стараються підвищувати якість та організаційний рівень змагань.

Також, хочемо висловити подяку за підтримку Управлінню молоді та спорту Львівської міської ради, генеральному партнеру ТРЦ “Victoria Gardens”, а також усім спонсорам та людям, які долучилися до проведення цього неймовірного спортивного свята.

Sponsoru4.jpg 

РЕЗУЛЬТАТИ ЗМАГАНЬ

ФОТО ЧАСТИНА 1
ФОТО ЧАСТИНА 2
ФОТО ЧАСТИНА 3

IMG_0869.jpg