A+ R A-

Підсумки благодійного турніру з армрестлінгу на підтримку ЗСУ

DSC 3754

Цими вихідними, 19 червня 2022 року у м. Львові відбувся ⚔️ Благодійний турнір з армрестлінгу на підтримку збройних сил України. Метою даного заходу, було зібрати кошти на допомогу нашим воїнам, які захищають державу на фронті.
Змагання проходили у торгово-розважальному комплексі "Victoria Gardens”. Всього взяло участь 110 спортсменів з 22 команд (та 10 областей України). Боротьба відбувалася у категоріях аматори, параспортсмени, юніори та дорослі. Рівень учасників був дуже високий, за призові місця точилися запеклі поєдинки.
Зібрана сума на турнірі - 30 000 грн. 
Даний турнір організувала Львівська Федерація Армрестлінгу (вся команда президент, секретарі, судді, тренера, спортсмени), яка за допомогою партнерів взяла всі організаційні витрати на себе, а всі зібрані кошти, будуть направлені на підтримку збройних сил України.
Велика подяка партнерам за допомогу у проведені заходу, а саме: ТРК "Victoria Gardens”, Управління молоді та спорту Львівської ОДА, рекламна компанія “Placard” та компанія Easy Technology (світло, звук, сцена).

Фотозвіт зі змагань:
http://armgeneration.com/index.php/fotohalereia/718-blahodiinyi-turnir-z-armrestlinhu-na-pidtrymku-zsu

Результати змагань:
http://armgeneration.com/index.php/rezultaty/717-blahodiinyi-turnir-z-armrestlinhu-na-pidtrymku-zsu